Sonja Gullerud

Sonja Gullerud

Jeg har vokst opp på et lite sted på bygda, der janteloven kanskje føles sterkere enn på større steder. Så lenge jeg kan huske har jeg gjort minst mulig for å skille meg ut.


Med alderen har jeg sett at de periodene i livet jeg har vært lykkeligst - er de gangene jeg har levd livet mitt på "min måte", og ikke etter hva man føler man bør gjøre ut fra satte standarder.

Mitt nyttårs forsett for 2017 var derfor å utfordre meg selv ekstra, gjøre ting jeg vanligvis ikke tør. Jeg har nå gått på kino og konsert alene, tatt en øl alene på en bar uten å se ned på telefonen som selskap, osv.

Dette må være toppen av å skille seg ut - vise frem skavankene og fortelle om usikkerheten sin på video til alle som vil se. Så jeg meldte meg på og her er jeg!

Takk til de nydelige, nye vennene jeg har fått igjennom Sisterhood, i både de andre deltagerne og crewet - for denne muligheten og opplevelsen. Jeg er sterkere av det, jeg er stolt og håper historien min kan lette et par stressa hjerter til å se at vi alle sliter og at det ikke er verdt det.

#SisterhoodbyChange