Linn Dahlman Doherty

Linn Dahlman Doherty


…og der sto jeg da, i bare bhén! (VIDEO)


For noen uker siden var jeg med på å lage en viktig kampanje. Oppdragsgiver var Change lingerie og de hadde et veldig viktig tema til oss. Nemlig SELVFØLELSE og det å være litt snill mot seg selv «Give yourself some slack»

Les hele innlegget og med fra Hedda Skoug her: http://fashioncherry.unitedbloggers.no/2016/06/02/kler-av-meg-en-god-sak/
Vi snakker aldri om andre damer slik vi snakker til oss selv, det kunne vi aldri gjort, så hvorfor gjør vi det mot oss selv da?

Det er på tide og legge skuldrene noe lavere og ta det litt mer som det er.

For meg er dette et veldig viktig tema akkurat nå, da jeg har fått kjenne på det presset rundt å ha ekstra fødselsvekt, over mange måneder, etter fødsel. Folk forventer at denne synlige prosessen skal være over etter et par måneder og at man lett skal smette inn i de gamle jeansene etter bare noen uker.

Ja, noen gjør det, noen går opp 9 kg og tar av 10 kg på fødestuen også. Jeg gikk opp 28 kg og etter 3 uker hvor vann og baby var borte, var det fortsatt 20 igjen.

Jeg har alltid vært slank og «rollen» som «overvektig» etter fødsel har vært vond, tung og ubehagelig.

Derfor var dette en kampanje jeg virkelig ønsket å delta i, selv om det var vondt å står der foran kamera i bukse og bh.

Her er resultatet av min personlige video. Her ga jeg alt og åpnet virkelig hjertedøra for dere.

#SisterhoodbyChange