Caroline Åsgård

Caroline Åsgård

Da jeg så at Change søkte alle kroppstyper til denne kampanjen, tenkte jeg; "Jasså?" Jeg sendte dem en mail og sa jeg var den minste de kom til å finne.


De tok meg faktisk med! Det var helt sykt å bli valgt. Da jeg var barn ville jeg bli 175 høy så jeg kunne bli modell - det skjedde jo åpenbart ikke, jeg er 29 cm ifra. Vekten min på 36 kg er vel kanskje riktig i den urealistiske bransjen der! Det morsomme er (og det syns sikkert du som ser dette og) at hvis du ser meg alene skulle man ikke trodd at jeg var liten. Men det er jeg, og det er ikke lett. Jeg har lært å vitse utrolig mye med meg selv, for da er det JEG som har kontrollen, og slipper å høre vitser om det fra andre.

Å bli med på denne kampanjen var utrolig gøy og spennende opplevelse, og alle de andre jentene er fantastiske. Jeg ble så rørt over historiene deres, det er helt forferdelig å vite at vi kvinner blir oppdratt til å tenke slik om oss selv helt siden starten. Jeg håper denne kampanjen kan hjelpe med dette. Det er ikke lett å forandre verden, men hvis noen av oss tør å snakke om det, følger etterhvert resten etter.

Vær stolt over deg selv! Du er unik og vakker, og ikke vær redd for å vise det til andre. Ta den selfien og legg den ut, og drit i hva andre sier. Mest sannsynlig får du bare komplimenter!

#SisterhoodbyChange