Om kampanjen

Sammen er vi sterkere - Sisterhood by Change

Dagens samfunn er preget av et enormt kroppspress. Mange av oss har en ting til felles; vi er selvkritiske til egen kropp. Sisterhood er et samhold hvor kvinner går sammen om at alle kropper er bra nok som de er, og at det finnes viktigere ting i verden enn å skulle passe inn i en forhåndsbestemt mal.

Kampanjens opprinnelse kommer fra et samarbeid mellom undertøyskjeden CHANGE Lingerie og United Influencers. Kampanjen lever nå videre med nye ambassadører i regi av CHANGE selv.

Legg ut et bilde av deg selv på Instagram og bruk hashtag #SisterhoodByChange!

Om Change Lingerie

CHANGE Lingerie er Norges største undertøyskjede (49 butikker), med utspring fra Danmark. I 2016 fylte CHANGE 10 år i Norge. CHANGE har markedets største utvalg av undertøy med blant annet BH´er i over 110 ulike størrelser, moderne design og med en unik passform. CHANGE tilbyr personlig service, hvor de måler og veileder deg – slik at du kan finne din perfekte størrelse! Det har hele tiden vært CHANGE sitt utgangspunkt å tilpasse seg kvinners mangfold, og derav dette enorme utvalget i størrelser som spenner seg fra A-M cup.

#SisterhoodbyChange